Close

Korábbi cikkek

Legutóbbi cikk

Hebbecker szitagéppel bővítettük gépparkunkat
Emblémázás magas minőségben, kiváló teljesítménnyel.
közzétéve: Jan 12, 2020 | írta: Szebeni M. Veronika, signanddisplay.hu
Munkaruha varrás - beszerezzük, házon belül emblémázzuk az Ön logójával
Kényelem és védelem - erről szól a munkaruházat!
közzétéve: Feb 28, 2019 | írta: Bolko Promotion
Tippek a megfelelő fehér- és laborköpeny kiválasztásához
Fehér köpeny - az egészségügyi munkaruházat kritériumai
közzétéve: Feb 11, 2019 | írta: Bolko Promotion

Tippek a megfelelő fehér- és laborköpeny kiválasztásához

Közzétéve: Feb 11, 2019 | Szerző: Bolko Promotion | Téma: Egészségügyi munkaruházat

Fehér köpeny - az egészségügyi munkaruházat kritériumai

Fehér köpenyek

Fehér köpenyben dolgozik?

Szeretné tudni, miért van szükség laborköpeny vagy orvosi köpeny viselésére munkaidőben? Elkészítettünk egy kis útmutatót, mely bemutatja az egyenruhák fontosságát az egészségügyben dolgozók számára. A köpenyek legfontosabb feladata, hogy megvédjék az egészségügyi munkaruha viselőjét, dolgozzon akár korházban, kozmetikában vagy takarítóként. Már a köpenyek tervezési szakaszában az anyag kiválasztásakor, a munkavállaló biztonságát tartottuk szem előtt.

Az egészségügyi egyenruhák, a köpenyek anyagáról

A köpenyek tartós, strapabíró és könnyen tisztítható anyagból készülnek, hogy a foltok és szennyeződések is teljesen eltávolíthatók legyenek. Az egész napos használatból kifolyólag a fehér köpenyek anyag kényelmes pamutból készülnek. Elmondható, hogy egészségügyi egyenruháinkat úgy terveztük, hogy napi igénybevétel miatti tartósság, a kényelem, a biztonság és a könnyen tisztíthatóság között se kelljen kompromisszumot kötnie.

Magas hőmérsékleten mosható és fertőtleníthető laborköpenyeink a baktériumok elszaporodását gátolják. Az egészségügyi egyenruhák viselését szigorú szabályok írják elő, megakadályozva, hogy a mikroorganizmusok bejuthassanak a köpeny viselője testébe.
Felmerülhet a kérdés, hogy miért a fehér szín dombinál az orvosi köpenyek és egészségügyi munkaruhák között. A válasz egyszerű: a fehér a tisztaság és a fertőtlenítés szimbóluma.

Laborköpeny

Emblémázott köpeny akár egyedi varrással!

A fehér köpeny – higiénikus köpeny
A köpeny kiválasztásakor lehet, hogy felmerül az ötlet, hogy a fehér köpenytől eltérő legyen a színe, például királykék férfi köpenyt választana. Ebben is segítségére tudunk lenni, azonban a megfelelő komolyságot a fehér orvosi köpennyel érheti el.

A köpeny zsebeinek fontossága
Az egészségügyi egyenruha kiválasztásánál lényeges szempont, hogy praktikus legyen. Tollakat és egyéb apró tárgyakat elhelyezve a zsebes laborköpenybe, elkerülhető, hogy másoktól kelljen azokat elkérni, vagy egy asztalhoz oda-vissza rohangálni.

Kiváló minőség kontra kényelmes köpeny
Mivel ezeket a ruhákat naponta viselik, így fontos az anyag tartóssága a sokadik mosás után is. Fehér köpenyeink közt nem kell kompromisszumot kötni, a kényelmes viselet a 100% pamutnak köszönhető. Egy jól kiválasztott ruha tükrözi viselője professzionalizmusát is.

Egységes megjelenés – emblémázott köpennyel
Azért, hogy tiszta, professzionális és koherens megjelenést kölcsönözzön cégének, a Bolko Promotion munkaruházati üzlete házon belül gondoskodik a köpenyek logózásáról. A munkát személyesen felügyeljük alvállalkozó bevonása nélkül! A fehér köpenyek hímzéssel emblémázva garantáltan esztétikusak és szinte örökösek. Az egészségügyben dolgozóit egységes és egyedi céges feliratú köpennyel ruházhatja fel!

hozzászólások (0)

Még nincs hozzászólás. Legyen Ön az első!

Komment létrehozása

a komment mellett nem lesz feltüntetve!
az itt megadott név fog megjelenni a komment mellett.
Close