Close

Bemutatkozik a Bolko Promotion

A kezdetek

Munkaruházati és munkavédelmi üzletágunk 1993 óta működik. Saját varrodával, szitanyomó és hímző gépekkel rendelkezünk. 25 év alatt szerzett tapasz- talataink nagy versenyelőnyt adnak, mivel ez a terület nem csak a megrendelők igényeinek betöltéséről szól, hanem a tapasztalatból eredő tanácsadásról, termékjavaslatokról, segítségnyújtásról. Az elmúlt években nagyon sok fejlesztésen mentünk keresztül, hogy minőségi alapanyagokat tudjunk legyártani ügyfeleinknek, versenyképes áron. Munkaruházati szaküzletünkben is sok szeretettel várjuk Önöket. Cégünk a Bolko Csoport tagja.

Eredményeink számokban

  • Több, mint 1.200.000 munkaruházat értékesítése
  • 26 év tapasztalata a munkaruházat értékesítésében
  • Egyedi munkavédelmi termékek gyártása
  • Szállítás egész Európában
  • Több, mint 3.200 elégedett partner
  • 100%-ban előtérben kollégáink szakmai fejlődése
  • Több, mint 45 főnek biztosítunk munkahelyet

Ügyvezetői köszöntő

Elsődleges célunk, hogy kiváló ár/érték arányú termékekkel, és mindenekelőtt kiváló minőségű szolgáltatással megbízhatóan, hosszú távon álljunk az Önök rendelkezésére. Bármilyen kérdése, ötlete, konkrét igénye van munkaruházati vagy munkavédelmi termék beszerzésével vagy emblémázásával kapcsolatban, kérem keressen minket!
Köszönöm, hogy meglátogatta oldalunkat.

Bolkovics László, ügyvezető igazgató

Pécsi irodánk

Bolko Promotion Summer-fal

Stratégiánk & Értékeink

A Bolko Promotion minden új és meglévő beszállító esetén évente szállítói átvilágítást végez, hogy követelmény-rendszerünknek megfeleljen.
Ügyfeleink precíz és gyors kiszolgálására nagy hangsúlyt fektetünk.  Munkatársainknak biztosítjuk az egészséges, biztonságos és diszkrimináció-mentes munkakörnyezetet, egyenlő lehetőségeket teremtünk, biztosítjuk a szakmai fejlődés lehetőségét. Partneri kapcsolatainkban maximálisan szem előtt tartjuk a tisztességes és becsületes hozzáállást.

Termékeink & Szolgáltatásaink

A munkaruházati és munkavédelmi termékek beszerzését európai beszállítók és a saját gyártás biztosítja, ami szavatolja a minőséget. Nagy példányszámú egyedi munkaruházati és munkavédelmi terméket, megbízható, tapasztalt gyártókkal, Távol-Keleten intézzük.
Saját emblémázó üzemünk és varrodánk felel a gyors határidőkért. Több, mint két évtizedes tapasztalatunk és ügyfeleink elégedettsége a garancia, legyen szó munkaruházatról vagy munkavédelmi termékről.

A Bolko Promotion további piaci tevékenységei

Reklámtextilek forgalmazása & emblémázása

Kínálatunkban megtalálhatóak a legnépszerűbb reklámpóló márkák (a teljesség igénye nélkül):
Fruit of the Loom, Gildan, Sol's, B&C, és a trendkövető, prémium ruházatok mindegyike. Pólók, ingek, pulóverek, formaruhák, nadrágok, kabátok, mellények, slim fit, galléros, v-nyakú, piké vagy pamut - nálunk mindet megtalálja.
Saját üzemünkben, ezáltal rövid határidővel emblémázzuk: szitanyomással, digitális textil- nyomtatással, vagy akár gépi hímzéssel.
bolko-reklampolo.hu

Reklámajándékok értékesítése & emblémázása

Powerbanktól a nyakpántig, bögrék, termoszok, lopásbiztos táskák, s megannyi céges ajándék alkotja színes palettánkat.
19 éves múltra tekint vissza emblémázó üzemünk, így szinte bámit képesek vagyunk logózni. Szita- és tamponnyomás, szitatranszfer, de egy baseball sapka hímzése sem okoz problémát saját varrodánkban.
Egyedi ötleteit, saját elképzeléseit is örömmel megvalósítjuk. A tematikusan összeválogatott reklám-ajándékaink megkönnyítik választását!
bolko-reklamajandek.hu

Online gyárlátogatás

Emblémázó üzemünkből videók
Nézze meg hogyan emblémázunk!

Csapatunk

Bolkovics László

Bolkovics László

Ügyvezető

Kopjár Lívia
livia.kopjar@bolko.hu
+36-72/998-652
+36-70/421-8884

Kopjár Lívia

Kereskedelmi vezető

Bolkovics Georgina

Bolkovics Georgina

Gazdasági vezető

Bozó-Szabó Beáta
munkruha@bolko.hu
+36-72/310-982
+36-30/519-6358

Bozó-Szabó Beáta

Munkaruházati szaküzlet

Máhonfai Szilvia
munkruha@bolko.hu
+36-72/310-985
+36-30/519-6358

Máhonfai Szilvia

Munkaruházati szaküzlet

Korossy Fruzsina
fruzsina.korossy@bolko.hu
+36-72/998-654
+36-70/607-6980

Korossy Fruzsina

Projektvezető

Szabó Vívien
vivien.szabo@bolko.hu
+36-72/547-511
+36-70/428-8887

Szabó Vívien

Beszerzés

Thaly Gábor Ádám
gabor@bolko.hu
+36-1/700-4275
+36-70/408 0607

Thaly Gábor Ádám

Munkaruházati üzletágvezető

Németné Herke Nikolett
grafika@bolko.hu
+36-72/998-656

Németné Herke Nikolett

Grafikus & Koordinátor

Zsilicsné Kiss Eszter
eszter.kiss@bolko.hu
+36-72/998-652
+36-70/434 0555

Zsilicsné Kiss Eszter

Projektasszisztens

Lukovits Balázs
balazs@bolko.hu
+36-1/700-4275
+36-70/607 6986

Lukovits Balázs

Területi képviselő

Jelentkezz a Bolko Promotion-hoz
info@bolko.hu
+36-72/547-511

Legyen Ön is csapatunk tagja!

Ne tétovázzon, jelentkezzen most!

Rólunk mondták

Gyors reagálás, precíz, közvetlen munkastílus, megbízható, pontos szállítás versenyképes árakon – nekem ez a BOLKO!

OTP Bank Nyrt.

Cégünk sok éve dolgozik már a Bolkoval legnagyobb megelégedésünkre. Reklámajándékok, nyomdai termékek esetén is mindig kiváló és pontos munkát végeznek. Nincs számukra lehetetlen, és ötletekkel is szolgálnak a tanácstalan ügyfélnek.
Munkatársaik kedvessége és együttműködése határtalan. Akkor sem szorulunk háttérbe, ha mi bizony nem nagy forgalmat generáló ügyfél vagyunk. Na, mi ezért dolgozunk velük rendszeresen. Köszönjük nekik mindezt.

FCC Magyarország KFt.

Velük igazán könnyű a közös munka! Akármilyen eseményre rendeltünk Tőlük ajándéktárgyakat, mindig maximálisan segítőkészek és precízek voltak, az ötleteléstől kezdve egészen a kiszállításig!
Az általuk kínált termékpaletta széles, az emblémázás profi és gyors, a kommunikáció pedig elsőosztályú! Bátran ajánlom a Bolko Groupot mindenkinek, aki biztosra akar menni!

AXIÁL Kft.

A BOLKO cégcsoporttal öröm dolgozni. Rendszerint utolsó percben küldöm nekik a nyomdai munkákat, és mindig nagyon gyorsan, a legmagasabb minőségben készítik el a megrendeléseket, legyen az molino vagy nagy méretű plakát.
Az egyetemen bevezettünk egy új ünnepséget, ami White Coat Ceremony névre hallgat, a tőlük beszerzett, általuk is varrt köpenyeket büszkén hordják hallgatóink. A köpenyek nagyon jó anyagból készülnek, gyönyörű szabásminta alapján. A cégnél elég gyors az iram, több munkatársukkal is kapcsolatban vagyok, mindenki nagyon kedves és segítőkész.
Öröm velük.

Pécsi Tudományegyetem - ÁOK

A Bolko céggel régóta partneri viszonyban állunk. Maximálisan elégedettek vagyunk a munkájukkal, hiszen minden rendelésünket időben és a kért módon kapjuk meg.
Bármilyen megoldandó probléma vagy kérés esetén mindig bizalommal fordulhatunk hozzájuk, hiszen a tőlük telhető legjobb módon igyekeznek megoldani a feladatot. Nagyszerű csapat és minden esetben készséggel állnak a rendelkezésünkre. A promóciós anyagok jó minőségűek és mindig figyelnek az ügyfél igényeire, egyedi kéréseire.
Nagyon örülünk, hogy együtt dolgozhatunk és a jövőben is szívesen kérünk ajánlatokat a Bolko cégtől, mert tudjuk, hogy mindenben a legjobbat kapjuk Tőlük.

Pioneer Hi-Bred Magyarország Kft.


Close